Casa Fodor în autoizolare

12 Comments

O să sar peste introduceri, că sunt cu nervii la pământ și trebuie să mă descarc😂 Suntem în pauză socială și de activități urbane de aproape 5 săptămâni și ne-am mâncat unul altuia sufletul  nu ne mai săturăm unul de altul.

O să vă povestesc pe capitole și nevoi primare, ca să înțelegeți câta circul se întâmplă pe aici.

Vestimentație și design de Popești

După această perioadă, trag concluzia că soțul meu iubit mai are doar trei tricouri mari și late. Zău, mi se rupe sufletul de mila lui. Că mă gândesc că dacă mai avea și altele, le îmbrăca. Da’ n-are, săracu’, pentru că numai în astea defilează.

Eu, în schimb, am început să mă îmbrac din ce în ce mai frumos în casă. Trei dimineți la rând m-a întrebat fii-mea dacă plec undeva. Unde să plec, mamă? Poate doar la balamuc!

Dacă mai ține mult treaba asta, ajung în sfârșit să port toate hainele pe care le am și cărora nu le găsisem ocazie încă.  Partea proastă e că Fodor cred că rămâne într-un singur tricou. Lasă, că vine vara, poate să stea și la bustul gol.

Curățenie și Feng shui

E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor.

Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie!

Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins!

În rest, cu asta îmi ocup timpul: dezinfectez. Scările, mesele, scaunele, copilul, soțul, mama soacră. Nimeni și nimic nu scapă. Flora și fauna și-au luat catrafusele și s-au cărat, de atâta curățenie: vrăbiuțele ciugulesc numai prin curțile vecine, iar la noi în grădină, singurele care rezistă cu stoicism sunt niște urzici.

Pază și protecție

După cum cred că ați aflat, Fodor e ușor alergic și nițel astmatic. Asta înseamnă că acum, în perioada cu polen mult, ori strănută, ori tușește, ori amândouă.

Un vecin nu îndrăznește să se apropie de casa noastră ca să ceară o cană cu zahar.

Nu mai spun că toți curierii care au să ne facă livrări se opresc la poarta vecinului și probabil spun “Tatăl nostru” și se roagă să nu fie comanda totuși la curtea aia cu tuse și junghi.

Ghinion, de obicei e la noi. :)))

Fine dining- Ahahahahaaa!!!

Cadeee, dă-te, bă, că cade! Frigiderul pe noi! Gătim ca apucații și mâncăm ca sparții! Nici dacă ne dau ăștia drumul din case, noi nu o să mai putem ieși, pentru că nu o să mai încăpem pe ușă. Apropos, are cineva să ne împrumute și nouă un flex?

Dragoste și toleranță

Noroc că el mă iubește, iar eu sunt tolerantă. :))))

12 Comments
 • Stef

  Reply

  Buna dragilor,

  Multumesc pentru ca existati! Sunteti deosebiti de frumosi atat pe interior cat si pe exterior. Multumesc ca impartiti fericirea voastra si lumina voastra cu mine, pentru ca de fiecare data cand va vad zambesc si va indragesc! Cat despre Diana, tot ma uit pe youtube la video-ul cand a venit Catalin Maruta la voi ca si babysitter. Diana, esti de vis! You have AWESOME parents! Ly!

 • Elena

  Reply

  Dragii mei va iubesc foarte mult pe toti trei. Haiosi, nebunatici si frumosi. Sincer!

 • cazacu irina

  Reply

  Foarte drăguț 😍!!!

 • Valentina

  Reply

  Esti atat de haioasa Irina. E prima data cand intru pe blogul tau si ma bucur mult. Felicitari!!!

 • AndreeaPaven

  Reply

  Irina, tu ai defecte? 🙂

  • Irina Fodor

   Ohoo, cu carul!:))))) Zic mersi că nu are și Fodor blog.:)))

 • Nicoleta

  Reply

  Absolut genial 😂😂
  Habar n-aveam că povestești atât de mișto.
  Sunteți foarte tari amândoi.

 • Dincă Marilena

  Reply

  Sunteti bestiali si dementiala de tari!

 • Patricia

  Reply

  Draga mea, cand ma uit la voi parca ma va pe mine si pe sotul meu. 😊 Cam asa e si la noi in casa. Imi sunteti foarte dragi!
  Va pup si aveti grija de voi! Toate bune! 💕

  • Irina Fodor

   Te pup și eu cu drag, mă bucur că te regăsești în poveștile noastre de familie.:) Numai de bine să auzim!

 • Sanda

  Reply

  Bună Irina,
  Să știi că nu ești singura cu nervii la pământ, cred că așa e în toate casele. Eu din păcate, sunt oricum cam disperată cu curățatul și ștersul peste tot, acum sunt la capacitate maximă cu curățenia, și nu mă mai pot opri :)))). Toată ziua țip : Spălați-vă pe mâini ! Curățați și dezinfectați! Offff…..mă rog să rezist. Multă sănătate! Șforța să fie cu voi 🙂

  • Irina Fodor

   :))) Mă bucur că nu sunt singură în barca asta. Te îmbrățisez, toate bune!

Leave a Comment